Servicii tractări

Tractări și transport auto Ploiești

Contac tractări auto ploiești

Tractări auto, asistență rutieră și alte servicii conexe:

Tractări auto rapide

Tramsport auto pe platformă

Baterie slabă sau moartă

Schimb anvelopă în caz de pană

Deblocare cutii automate

Combustibil greșit

 Tractări și Transporturi

 Tractări și Transporturi Auto Prahova

Avem capacitatea de a tracta și transporta o gamă largă de autovehicule și vehicule: tractare auto pe platformă (autovehicule defecte sau avariate) și transport auto (stivuitore,excavatoare, platforme de lucru la înălțime, etc)

servicii-tractari-ploiesti
alesiacars-asistenta-rutiera

Asistență Rutieră

Asistență rutieră Ploieși

Suntem la dispoziția dumneavoastră cu servicii de asistentă rutieră( parcare cu pază și monitorizare video, preluare pasageri, etc,) precum și cu informații specifice problemei pe care o întâmpinați( programul de lucru service, arii de competențe în domeniu, etc)

Servicii Conexe

Servicii Conexe tractări

Cu totii am patit-o, insa nu este nici o problema. Ne ocupam imediat de curatarea rezervorului! Deblocare cutii automate Mercedes, rezolvare contaminare ( alimentare gresita benzina in loc de motorina sau invers ).

alesiacars-tractari-auto-ploiesti transport

Când, în ce situație am nevoie de tractare auto ?

Când autovehiculul personal se află în incapacitatea de a-și continuă deplasarea, în urmă unei defecțiuni tehnice sau a unui accident. În astfel de condiții, principală recomandare este contactarea unei firme de tractări mașini sau tractări auto Ploiești sau din Jud. Prahova.

Când am nevoie de asistență rutieră și ce include?

Pe lângă tractări auto, alesiacars.ro Ploiești vă oferă și servicii de asistentă. Dacă ați rămas în până și aveți probleme cu mașină, suntem pregătiți să va ajutăm prin mici reparații pe care le putem efectuă pe loc sau va putem tracta până la cel mai apropiat service. Asistența rutieră inclunde: curent baterie, schimbare baterie, schimbare bujii, schimb roată, vulcanizare roată, deblocare cutii automate Mercedes, rezolvare contaminare ( alimentare gresita benzina in loc de motorina sau invers).

În ce localiăți oferim servicii de tractări auto?

Oferim servicii de tractări auto și asistență tehnică în special în județul Prahova. Tractări auto Ploiești, Tractări auto Câmpina, Tractări auto Azuga, Tractări auto Băicoi, Tractări auto Boldești – Scăeni, Tractări auto Breaza, Tractări auto Bușteni, Tractări auto Comarnic, Tractări auto Mizili, Tractări auto Plopeni, Tractări auto Sinaia, Tractări auto Slănic, Tractări auto Urilați, Tractări auto Văleni de Munte.

Dacă doriți transport auto, vă stăm la dispoziție pe teritoriul întregii țări , dar și europa.

Ce preț practicăm pentru serviciul de tractări auto?

Pentru că știm cât de important este bugetul dvs., am împărțit mașinile pe categorii de greutate, iar pretul pentru tractări este în funcție de greutate și de distanță. Pentru a vă oferi un preț cât mai exact, vă rugăm să ne contactați.